slideslideslideslideslide

BURGERWONING

Kleuren kiezen is misschien wel het belangrijkste én het moeilijkste bij de inrichting van je huis. Of je nu klassiek of modern woont, met een zwart-witte basis scoor je altijd. De combinatie straalt luxe uit, oogt gezellig wanneer ze samengaat met natuurlijke materialen, doet ruimtes groter lijken en laat kleuraccenten en accessoires maximaal tot hun recht komen. Niets dan voordelen dus. Kijk maar naar deze herenwoning van Nele en haar gezin in Antwerpen. Dankzij de basis van zwart en wit kon ze in het interieur alle meubels en accessoires integreren die haar nauw aan het hart liggen.

Deze burgerwoning hebben we van boven tot onder onder handen mogen nemen. Door alle basis materialen zoals gordijnen, maatkasten en verf neutraal te houden komen de interieurstukken nog meer tot hun recht. De tafel van Ghyczy in prachtige notenhout is op die manier bijvoorbeeld een mooie eye catcher geworden die erg mooi uitkomt in de leefkeuken.

We hebben bovendien ook rekening gehouden met de stukken waar voor de eigenaars een verhaal vasthangt, en deze geïtegreerd in het interieur. Zo werden de authentieke serie 7 stoelen van Arne Jacobsen met zorg gerestaureerd zodat ze erg mooi uitkomen bij de nieuwe tafel van Ghyczy.

Copyright © 2012 Reulens. Alle rechten voorbehouden.