slideslideslide

Een mooi interieur dat bij je past start altijd met een ontwerp waar je je helemaal goed bij voelt of je nu je hele interieur wil aanpakken of enkel op zoek bent naar de juiste kleur voor die nieuwe zetel. Wij zorgen in ieder geval voor een persoonlijke aanpak elk zijn eigen vakgebied en passie. Geheel vrijblijvend en als onderdeel van onze service kunnen we jouw project begeleiden van A tot Z. 
LIES heeft dankzij jaren ervaring tussen de stoffen en kleuren een schat aan kennis opgebouwd op vlak van sferen. Dankzij het juiste kleuradvies en aangepaste texturen maakt zij van elk interieur een geheel en een thuis helemaal aangepast aan je individuele noden.
ROEL heeft al talloze projecten gecoödineerd en heeft daarmee een ervaring opgebouwd dat hem toelaat een concept uit te werken zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Hij zal daarbij toezicht houden op de realisatie en erover waken dat het concept tot in de details wordt afgewerkt.
NELE EN THOMAS zijn beide interieurvormgevers maar erg complementair in hun ontwerpen. Thomas zal vooral zijn persoonlijke voorkeur voor licht en gezelligheid laten spreken terwijl Nele vooral op zoek gaat naar functionaliteit en verhouding. Een complementariteit die ideaal is om een mooi ontwerp te creëeren. 

Copyright © 2012 Reulens. Alle rechten voorbehouden.